لپتاپ ایسوس VivoBook K513EQ-A
اگر بخواهیم این لپتاپ را در چند کلمه خلاصه کنیم باید بگوییم ساده، جمع و جور و البته اقتصادی. لپتاپ ایسوس VivoBook K513EQ-A با نمایشگر Full HD، پردازنده نسل یازدهم اینتل و گرافیک مجزای Nvidia با قیمتی معقول، عملکرد واقعا خوبی را ارائه می دهد. البته یک سری ایرادهای جرئی وجود دارد که مانع آن میشود به سطح ZenBook ها برسد.
ظاهر و بدنه
لپتاپ ایسوس VivoBook K513EQ-A واقعا سبک و کوچک است. وزن آن تنها 1800 گرم است که باعث میشود حمل طولانی مدت آن باعث خستگی نشود. این وزن یعنی از اکثر رقبای خود سبکتر است. ابعاد 359 × 235 × 17.9 میلیمتری آن نیز باعث میشود به راحتی در اکثر کولهها جا شود. جنس بدنه از به طور عمده از پلاستیک ساخته شده است که استحکام خیلی زیادی ندارد. برای مثال وقتی کمی به وسط کیبورد فشار میآورید به راحتی خم میشود. جنس کلی بدنه به Lenovo IdeaPad 5 نزدیک است.
پورتهای استفاده شده در لپتاپ ایسوس VivoBook K513EQ-A قابل قبول هستند، ولی یک سری نقصهایی هم هست که شاید امروزه به چشم بخورد. اولاً، پورت USB-C از DisplayPort یا Power Delivery پشتیبانی نمیکند، به این معنی که برخلاف اکثر لپتاپهای دیگر، از طریق این پورت نمیتوانید به مانیتورهای خارجی وصل بشوید یا دستگاه را شارژ کنید. مورد بعد، پورت HDMI نسخه 1.4 است به این معنی که از مانیتورهای خارجی 4K با سرعت 60 FPS پشتیبانی نمیکند. این مدل حتی از پورتهای USB-A 2.0 کندتر نسبت به USB-A 3.0 استفاده میکند.
اگر قبلاً با یک لپتاپ VivoBook تایپ کردهاید، دقیقاً میدانید که از لپتاپ ایسوس VivoBook K513EQ-A چه باید انتظاری داشته باشید، زیرا از نظر کیبورد تفاوت کمی بین این مدل و مدلهای دیگر وجود دارد. کلیدهای نرم و با ارتفاع کم که شاید برای تایپ عالی نباشد، اما ایرادات چشمگیری هم ندارد. شاید موردی که در همان ابتدا نظرتان را جلب کند صدای تق تق کلیدها هنگام تایپ باشد! تاچپد نیز با اندازه 10.5 در 7.3 سانتیمتری حساسیت خوبی به لمس دارد و دقیق است. البته کلیدهای آن زیاد رضایت بخش نیست و به عنوان مثال نگه داشتن دکمه و کشیدن کمی مشکل خواهید داشت.
صفحه نمایش و باتری
لپتاپ ایسوس VivoBook K513EQ-A از یک صفحه نمایش مات 15.6 اینچی از نوع Wide-View Technology°178 با رفرش ریت 60 هرتزی استفاده میکند. این صفحه نمایش وضوحی Full HD با رزولوشن 1080 × 1920 مگاپیکسلی به شما میدهد. به طور کلی این صفحه نمایشی با این مشخصات برای انجام بازی و کار با نرمافزارهایی که نیاز به جزئیات خیلی بالا دارند مناسب نیست.
ظرفیت باتری نیز شاید در کل عملکرد خوبی نداشته باشد، اما با در نظر گرفتن قیمت و هدف اصلی لپتاپ، قابل قبول است. ظرفیت 41 وات بر ساعتی آن یعنی اینکه 6 ساعت در حالت بیکار به شما شارژ میدهد.
سختافزار
لپتاپ ایسوس VivoBook K513EQ-A از پردازنده نسل یازدهمی Intel i7-1165G7 با 4 هسته و 8 رشته پردازشی به همراه 12 مگابایت کش استفاده میکند. فرکانس پردازنده از 2.8 گیگاهرتز در حالت پایه شروع میشود و این عدد در حالت توربو به 4.7 گیگاهرتز میرسد. عملکرد CPU با در تست چند رشتهای حدود 10 درصد سریعتر از لپتاپ معمولی دیگر ما با همان پردازنده Core i7-1165G7 است، که این یک نتیجه عالی است. انتخاب گزینه کمتر Core i5-1135G7 باعث کاهش عملکرد تنها حدود 10 تا 15 درصد می شود. در جدول زیر میتوانیم عملکرد پردازنده را در مقایسه با دیگر رقبا ببینیم.
در کنار این پردازنده قدرتمند، لپتاپ ایسوس VivoBook K513EQ-A از کارت گرافیک NVIDIA GeForce MX350 به همراه 2 گیگابایت رم استفاده میکند. در اینگونه لپتاپ های اقتصادی چند وقتی هست که کارت گرافیک Iris Xe اینتل در زمینه بازی و درایور دارد پا به پای NVIDIA میآید. اما تستهای انجام شده روی این لپتاپ، میبینیم که در اجرای برخی بازیها مانند GTA V، کارت گرافیک NVIDIA به مراتب بهتر بوده است. کسب امتیاز 4496 در تست 3DMark نیز نتیجه نسبتا قابل قبولی برای این لپتاپ است.
در جدول زیر میبینیم که لپتاپ ایسوس VivoBook K513EQ-A در اجرای بازیهای مختلف چگونه عمل کرده است.
همانطور که میبیند در اجرای بازیهای نسبتا قدیمی نیز نمیتوانید به سراغ کیفیت بالا بروید. اما به طور کلی در کیفیت MED میتوانید بازیها را با FPS خوبی اجرا کنید. طبیعتا انجام بازیهای AAA جدید با لپتاپ ایسوس VivoBook K513EQ-A ممکن نیست.
1 ترابایت حافظه داخلی از نوع SSD در لپتاپ ایسوس VivoBook K513EQ-A در اختیار شماست که سرعت زیادی به شما میدهد. این مقدار SSD برای بازی و اجرای نرمافزارهای سنگین واقعا مفید است. همچنین 16 گیگابایت رم از نوع DDR4 وجود دارد که اکثر نیازهای شما را پوشش میدهد. البته متاسفانه قابلیت ارتقا رم را ندارید.
خرید لپتاپ ایسوس VivoBook Pro K3500PH-A
نگاه کلی
به طور کلی لپتاپ ایسوس VivoBook K513EQ-A یک لپتاپ اقتصادی و میانرده مناسب است که برای دانشجویان و اساتید عالی است. همچنین برای استفاده در ادارات نیز میتواند نقشی مفید داشته باشد، گرچه پورت زیادی برای اتصال به مانیتور ندارید. انجام بازی با این لپتاپ ممکن است، اما به شرطی که توقعتان را پایین بیاورید و به دنبال بازیهای جدید و با حداکثر کیفیت نباشید.
نقاط قوت:
- مشخصات بالا نسبت به قیمت
- پردازنده قوی و سریع
- داشتن کارت گرافیک داخلی و مجزا مناسب
- وزن سبک
نقاط ضعف:
- عدم اتصال DisplayPort از طریق USB
- کلیکپد نامناسب
- باتری معمولی
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.
.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه ارسال کنند.